torsdag den 21. juli 2011

Brevkasse

For nylig har vi modtaget dette interessante brev fra en af vores mange trofaste og vågne læsere. Spørgsmål bliver stillet, og vi svarer:



Til Redaktionen

En aften jeg var ude og se efter fænomener og stjerner opdagede jeg mod vest over mod Thorsager Dette legeme som var lysende og slukket, men mest lysende , ja som en kæmpe peberbøsse omformet til et akvarium eller noget i den retning. Så som en slags bristefærdigt øje, da den tog en overraskende drejning mod Nordøst Ørum, Randers, Marstrand omtrent.
Hvad er det? Og det presser næsten al søvn ud af hovedet lige i tiden. Måske ubemandet, men jeg mener jeg så en 7mands stor besætning, der sad og hørte en stak plader

Glemte at sige mit navn. Jens Ole Krantz. Fra Odense. Nevø til min onkel Kaj Erik Krantz 



Svar fra Emignoergaard: Kære Jens. Det er et meget flot billede du har sendt os. Og det du skriver er også meget interessant. Vi har haft alle vores bedste forskere på opgaven i to måneder nu. De har slet ikke sovet, og kun indtaget postevand og mariekiks, og nu har vi sendt dem på ferie i sydens dejlige sol. Rekreation hedder det. En kvik knægt som dig har sikkert en ordbog, hvor det lidt sjældne og svære ord kan slås op. - Desværre kunne vores forskere ikke finde ud af noget om hvad det kan være du har set. Faktisk hælder de allesammen til den teori, at du er en skidtknægt og overtræt. De har også gennem tiderne haft meget bøvl med din onkel Kaj og hans idéer om alverdens: Atlantis i Kattegat, Hellig Gral ved Bulbjerg og at Anholt skulle være det rene opspind og konspiration imod menneskeheden. Kaj mener jo, at en særlig hesterace fra en fjern galakse er ved at infiltrere vores almindelige jordheste. Og det skulle så være det man kender fra myter og eventyr som enhjørninge. Faktisk mener Kaj, at han har fået fat i et enhjørningehorn, og har undersøgt den, og fundet den fuld af laserudstyr og radiomekanik og alverdens mellem himmel og jord. - Du må hilse ham mange gange. Vi håber meget at hans øjenbetændelse er blevet behandlet, ellers synes vi han skal tage til lægen straks, det er jo også noget smitsomt stads, det.

Mange venlige hilsner
Emignoergaard